« Plans for TEX Rail commuter station in north Fort Worth hit snag - Trains may go through without stopping | Main | Fancy A-train commuter rail cars built for Denton County get federal approval »

June 04, 2012

When traffic is light, Hurst traffic signals are now flashing yellow

Motorists in Hurst will be able to move about a bit more freely after hours. City officials have tweaked traffic signals at four intersections so they flash yellow at thoroughfares (and flash red on side streets) between 11 p.m. and 5 a.m.

The change took effect Friday:

The intersections:

  • West Bedford Euless Road at Irwin Drive 
  • Precinct Line Road at Bedford Court West  
  • Precinct Line Road at Oakwood Avenue 
  • Mid-Cities Boulevard at Hurstview Drive

@gdickson


View Hurst traffic signals in a larger map

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c2cc953ef0167671136bd970b

Listed below are links to weblogs that reference When traffic is light, Hurst traffic signals are now flashing yellow:

Comments

used car dealers in stockport

Traffic is definitely part of my daily life, I think that you just have to get used to it.

scarpe hogan uomo

Halló ég er svo spennt að ég fann blog síðuna þína, ég fann virkilega þér eftir slys, meðan ég var að leita á Yahoo fyrir eitthvað annað, En ég er hér núna og vildi bara að segja þakka þér fyrir frábæra færslu og allt um kring skemmtilegt blogg (ég elska líka þema / hönnun), ég hef ekki tíma til að lesa í gegnum það allt í augnablikinu en ég bók-merkt það og einnig bætt við RSS straumar, svo þegar ég hef tíma mun ég aftur að lesa miklu meira, þá skaltu ekki halda upp á frábær vinna.

The comments to this entry are closed.